SMILING HOUSE™

WALL PROTECTOR

Vissza

Ásványi vakolatok és mészhomoktégla impregnálószer

Vakolt- és tégla-falaink szépségének megóvása sok problémát jelent életünkben. A tetők után a külső falazataink vannak leginkább kitéve az időjárás viszontagságainak. A csapadék nedves foltokat okoz. A falak pórusaiba beszívódó nedvesség magával viszi a szennyeződéseket, így egy idő után a falak elkoszolódnak. Vizes közegben különböző életformák (penész, gombák, algák, mohák) is megjelenhetnek, melyek tovább csúnyíthatják és rombolhatják falainkat. Télen a nedvesség megfagyhat és repedést, mállást okozhat. Ezen okokból idővel a falak szerkezete meggyengül, mely akár visszafordíthatatlan károkat is okozhat.
Ezen problémák megelőzésében segíthet a SMILING HOUSE™ WALL PROTECTOR. A terméket ásványi alapú vakolatok és hagyományos (kemény téglákra {dísztégla, klinker} nem alkalmas) téglafalak vízlepergetővé tételére ajánljuk. Használatával a kezelt falazatok vízlepergetővé válnak, miközben eredeti légáteresztő-képességük változatlan marad, így a falak megörzihetik természetes vízháztartásukat, anélkül, hogy átnedvesedhetnének!
(A termék nem szigetelőanyag, így a sérült, hibás falszigetelés okozta problémákra nem nyújt megoldást, maximum a károkat enyhíti! Az örökké szép falazat kulcsa a jó szigetelés és az impregnálás együttes megléte!)

 

Kiszerelési egység: 1, 5 és 20 liter
Anyagszükséglet Mészhomok tégla 4-5 m²/l
Ytong és gázbeton 3-4 m²/l
Ásványi fugák 10-16 m²/l
Ásványi vakolatok 3-5 m²/l

 

Kapcsolódó dokumentumok:

Felhasználói adatlap

Biztonsági adatlap

 

Megvásárolom partnerünktől