Bemutatkozás

 

Örömünkre szolgál, hogy ellátogatott honlapunkra. Engedje meg, hogy pár szóban bemutassuk cégünket és termékeinket. A Szilintex Kft. 2002-ben átalakulással jött létre. Székhelye és telephelye Csömörön található, ahol az egyéb vegyi termékgyártás és raktározási tevékenységet folytatunk.

 

Termékgyártásunk családjai a következők:

   


szilikonos impregnálószer, kőápolók, tisztítószerek, adalékszerek, kétkomponensű szilikongumik (RTV-2), szilikonolajok, szilikonzsírok
 

Alapanyag beszállítóinkkal szemben magas követelményeket támasztunk annak érdekében, hogy vásárlóinkat mi is csúcsminőségű, modern termékekkel szolgálhassuk ki. Ezért alapanyagainkat a világ legmodernebb vegyianyag-gyártóitól szerezzük be, elsősorban Németországból.
 

Fontos célunknak tartjuk, hogy a vevői igényeket folyamatosan követni tudjuk, s ezekre minél gyorsabban reagáljunk, szükségleteiket a legjobb termékekkel és magas minőségű szolgáltatásokkal tudjuk kielégíteni.
Céljaink eléréséhez olyan munkatársakkal dolgozunk együtt, akik tudatában vannak a folyamatos fejlesztés szükségszerűségével, a vevői elégedettség és a környezetszennyezés megelőzésének fontosságával.
Minőség és környezetvédelmi politikánk része a vállalati politikánknak, amely hosszú távú célkitűzésként a minőség és környezetvédelem iránti elkötelezettséget valamint a vevői megelégedettség növekedésének szándékát nyilvánítja ki.

 

Üdvözlettel:
A Szilintex Kft. csapata

 

 

Figyelem! A SMILING HOUSE™ márkanév és logó az Európai Unió Szabadalmi testületénél és/vagy a Magyar Szabadalmi Hivatalnál van bejegyezve. Ez a márkanév és logó a Szilintex Kft. tulajdonát képezik!

Üzenetküldés

Nekünk fontos az Ön véleménye, ezért kérjük ha bármi észrevétele, kérdése van a jelenlegi oldalon található tartalommal kapcsolatban, vagy bármi mással kapcsolatban, kérjük írja meg.
Neve*:
E-mail*:
Telefon:
Üzenet*: